Sinds 1996

C

Euro Economics Audit

Euro Economics Audit is een in Spanje gevestigd internationaal accountantskantoor dat controles uitvoert voor Spaanse vestigingen van buitenlandse moederbedrijven.

Euro Economics Group, sinds 1996

Euro Economics Audit S.L.P. is opgericht in 2007. De moedermaatschapppij is Euro Economics Group Holding S.L. Deze is tevens het moederbedrijf van de Euro Economics Compliance Bedrijven met diverse vestigingen in Spanje en die sinds 1996 buitenlandse bedrijven en particulieren adviseren en begeleiden in Spanje.

Kennis van cultuur en talen

De kennis van cultuur en talen, de onafhankelijke positie en de mogelijkheden tot aansluiting van rapportagestructuren op buitenlandse eisen, maken van Euro Economics Audit de ideale vooruitgeschoven post in Spanje voor Nederlandse en Belgische accountantskantoren.

Dienstverlening

Euro Economics Audit is u graag van dienst inzake:

Verplichte volledige accountantscontrole van de jaarrekening.
Vrijwillige volledige accountantscontrole van de jaarrekening.
Due diligences: volledige controle in verband met bijvoorbeeld overnames.
Limited reviews: vaststelling correcte interne gang van zaken.

Internationaal

Controleopdrachten voor buitenlandse moedermaatschappijen en in samenwerking met buitenlandse accountantskantoren stellen extra kennis- en kwaliteitsvereisten aan de betrokken Spaanse accountants.

Euro Economics Audit voert uitsluitend controleopdrachten uit voor Spaanse bedrijven die buitenlandse aandeelhouders hebben: internationale holding companies of private investors.

Het team van Euro Economics behoort hierdoor tot de meest gespecialiseerde en internationaal ingestelde audit teams in Spanje.

To the point

Voor meer informatie of een offerte; neem vrijblijvend contact op
Je bent van harte welkom · Binnen één werkdag reactie